Bemutatkozó  
  Adrenalin Sí- és Snowboard Iskola  
   
Szabó Péter vagyok, az Adrenalin Sí- és Snowboard Iskola vezetője és alapítója, sí-, aerobic, spinning oktató, személyi edző, masszőr, volt sí-, kerékpár- és atlétika profi versenyző. 1996 óta foglalkozom síoktatással. Fő célom tanítványaimnak átadni a sísport szeretetére és művelésére vonatkozó tudásomat, maradandó élményt nyújtani számukra az oktatások során.

Aktív gyermekkorom volt, sok sportággal ismerkedhettem meg, némelyikbe versenyszerű szintig bekapcsolódtam. Mivel már kiskoromban hatalmába kerített a természet és a havas hegyek szeretete, és sok emlék, pozitív élmény kötött a sítáborokhoz, úgy döntöttem, nekem a sport lesz a hivatásom, azon belül is a síoktatás. Semmering Stuhleck-en az idei a 7. szezonom.
Szabó Péter Adrenalin Sí- és Snowboard Iskola, freeride oktatás, túrasí, heliski
  Tanfolyamok  
  Iskolai sítáborok, családi és céges programok egyaránt beletartoznak az Adrenalin Sí- és Snowboard Iskola profiljába. Fontos számunkra, hogy mindenki a maga szintjének és képességeinek megfelelő oktatásban részesüljön. Ezért indítunk kezdő, középhaladó és haladó csoportokat is. A csoportos oktatáson kívül lehetőség van egyéni órák igénylésére is. Tapasztaltabb vendégeink a freeride szépségeibe is betekinthetnek egyesületünkben.
 
 
       
       
       
A képek Szabó Péter eddigi síoktatói tevékenységét hivatottak bemutatni.
 
   
 
Szabó Péter +36 70 883 5993